Menu Sluiten

Waar Kan Ik Vergaderen Aan De Kust

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

Belgian Coast Hotels

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist. 

Voor elk budget is er bij ons een hotel te vinden onder een van volgende Accor merken:

  • ibis Budget: betaalbare hotels met compacte kamers 
  • ibis: comfortabele 3-sterrenhotels 
  • ibis Styles: unieke hotels met creatief design 
  • Mercure: kwaliteitsvolle 4-sterrenhotels 

Belgian Coast Hotels is er in gespecialiseerd om je een A tot Z formule voor te stellen zodat je verder geen zorgen hebt en dit alles via een vaste contactpersoon. Van overnachtingen en teambuildings tot (residentiële) seminaries, voor iedere aanvraag hebben wij het juiste antwoord.

Wil je meer informatie, een offerte op maat of heb je vragen en opmerkingen? Vul dan dit formulier in en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!

More info

tags: Vergaderen Kust – Overzicht Vergaderen Kust – Advies Vergaderen Kust – Expert Vergaderen Kust – Aanbeveling Vergaderen Kust – 

Wenst u meer info over waar kan ik vergaderen aan de kust kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Waar Kan Ik Vergaderen Aan De Kust

Teambuilding | Cadeaubonnen | Hotels | Vergaderen | De Zee | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Waar kan ik vergaderen aan de kust

cadeaubon fotos de en fr nl nl de en fr nl home kamers praktisch omgeving restaurants ontbijt seminaries contact meer info boek nu home kamers praktisch omgeving restaurants ontbijt seminaries contact cadeaubon fotos beste prijs gegarandeerdboek nu aankomst vertrek boek nu charmehotel huyshoeve superior welkom in hotel huyshoeve in knokkeheist de ideale locatie voor uw verblijf aan de kust vergaderzaal of seminarie. Boek rechtstreeks en geniet van de beste prijs amp annulatievoorwaarden boek nu hotelkamers ontbijt seminaries cadeaubon bestellen knokkeheist aan zeecharme aan zee bij hotel huyshoeve nabij het centrum van knokkeheist kunt u snel uw verblijf boeken. Ons hotel te knokkeheist aan de kust is rustig gelegen en heeft een ruim aanbod van prachtige kamers met alle comfort waar kan ik vergaderen aan de kust bestellen Even uitwaaien met zn tweetjes in een luxekamer of met het gezin genieten van de familiekamer het kan hier allemaal. Het charmehotel is ook geschikt als vergaderruimte of voor het organiseren van uw event. We hebben een ruim terras wa.

overslaan en naar de inhoud gaan menumenu home ons aanbod vergader en congresmogelijkheden hotels special venues restaurants teambuildings hoe werkt het waarom in oostende nieuws vrijblijvend voorstel nl en fr teambuildings wat zoek je te voet en op wielen avondprogramma strand citygames creatief culinair cultureel fort napoleon zee clip walk deze originele zoektocht is de kans oostende op een ontspannende manier te ontdekken. Orchestrate breng uw deelnemers samen en transformeer ze tot een echt symfonisch orkest op uur tijd. Spy school tijdens deze spannende teambuilding worden jullie vaardigheden als spionnen op de proef gesteld. Bamboo bouwen samen bouwen is een erg krachtig middel om teams te doen groeien. Battle of the mafia clans kruip in de huid van een doorwinterde maffioso verover met jouw handlangers zoveel mogelijk kluizen. Battle of the tables een flexibele gepersonaliseerde en minutieus uitgewerkte quiz om de teamgeest te bevorderen. Beach booster afwisselende uitdaging.

Kennis over Waar kan ik vergaderen aan de kust

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr en hoofdnavigatie hotel kamertypes speciale acties parking info webshop boek nu ontdek de westkust verken nieuwpoort en omstreken te voet of met de fiets. Fietsverhuur gaat u graag fietsen aan zee maar laat u uw eigen fiets liever thuis vanaf heden kunt u bij hotel cosmopolite fietsen en elektrische fietsen huren. Prijs per dag verken de westhoek en de mooie belgische kust per fiets Onze aanbeveling m.b.t. waar kan ik vergaderen aan de kust Fietsroutes een vakantie een verlengd weekend of gewoon een snipperdagje iedereen trekt tijdens de zomer wel eens graag richting onze belgische kust. Niet alleen om te genieten van zee strand en tal van activiteiten het is ook de ideale omgeving voor een ontspannen fietstocht langs vlakke wegen. Hieronder vindt u een aantal fietsroutes uitgestippeld door de medewerkers van cosmopolite. U kunt deze downloaden opslaan of afprinten. Als u de vlaanderen fietsland app gebruikt ku.