Menu Sluiten

Handelaars Vergaderen Kust

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

Belgian Coast Hotels

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist. 

Voor elk budget is er bij ons een hotel te vinden onder een van volgende Accor merken:

  • ibis Budget: betaalbare hotels met compacte kamers 
  • ibis: comfortabele 3-sterrenhotels 
  • ibis Styles: unieke hotels met creatief design 
  • Mercure: kwaliteitsvolle 4-sterrenhotels 

Belgian Coast Hotels is er in gespecialiseerd om je een A tot Z formule voor te stellen zodat je verder geen zorgen hebt en dit alles via een vaste contactpersoon. Van overnachtingen en teambuildings tot (residentiële) seminaries, voor iedere aanvraag hebben wij het juiste antwoord.

Wil je meer informatie, een offerte op maat of heb je vragen en opmerkingen? Vul dan dit formulier in en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!

More info

tags: Aanbeveling Vergaderen Kust – Advies Vergaderen Kust – Expert Vergaderen Kust – Hotels Aan Zee – Hotels Kust – 

Wenst u meer info over handelaars vergaderen kust kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Handelaars Vergaderen Kust

De Zee | Teambuilding | Hotels | Cadeaubonnen | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Handelaars vergaderen kust

skip to main content scelta mobility toggle navigation over ons voor wie diensten vacatures blog privacy contact frnl nieuwsoverzicht alles projecten nieuws artikels opleiding ruimte voor voetganger en fietserprojectenin pelt gaan we samen met de inwoners op zoek naar meer ruimte voor voetgangers en fietsers handelaars vergaderen kust zijn in trek De inwoners geven input over knelpunten belangrijke trajecten of gevaarlijke situaties. Op basis van die input formuleert scelta mobility een aantal voorstellen tot verbetering. Tijdens een cocreatiesessie worden die afgetoetst met de inwoners en kunnen zij wijzigingen aanbrengen of nieuwe voorstellen formuleren. De resutlaten van die sessies worden in het voorjaar van in een proefopstelling uitgetest. Meer info over het projectverloop leest u in dit artikel. nov mober of mobiliteitstoets of… Projectenbij bouwprojecten is een mobilitetsstudie vaak noodzakelijk of verplicht bent u geïnteresseerd in handelaars vergaderen kust De mobiliteitsstudie brengt.

.

Het domein van Handelaars vergaderen kust

.