Menu Sluiten

Vergaderruimtes

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering…

BRUSSELS KART is een aangename plek om zich te ontspannen en is 7/7 OPEN.

Karting zorgt voor dolle momenten van échte sensatie maar er is meer dan louter Karting!

Restaurant Brussels Kart zal u meer dan aangenaam verrassen. In ons smaakvol ingericht restaurant bereidt onze keukenchef op Frans-Belgische wijze, gerechten met verse seizoensproducten.

Plan uw volgend evenement bij ons, in een gezellige en aangename omgeving, die meer dan één iemand zal verrassen.

Geniet van een verbluffend uitzicht op onze streek dankzij ons breed aanbod van helikopter-luchtdopen.

Openingsuren :
Van maandag tot vrijdag:  12u tot 24u
Zaterdag en zondag: 9u tot 24u

04435810443581

Informatie in verband met vergaderruimtes:

Een vergadering is een bijeenkomst van meerdere mensen, meestal van eenzelfde organisatie, die met elkaar spreken en/of afspraken maken over de gemeenschappelijke toekomst.

Een telefonische vergadering is een telefoongesprek met meer dan twee personen. Hoewel de deelnemers zich fysiek meestal op verschillende locaties bevinden, kunnen zij via een gewone vaste of mobiele telefoon gezamenlijk overleg voeren.

Vergaderruimtes zijn gewoonlijk klein om plaats te bieden aan een handvol mensen die een verkoopvoorstel doen of aan een grote conferentie die wordt georganiseerd voor de lancering van een product. Sommigen zeggen dat slecht geleide vergaderingen een absolute tijdverspilling zijn, vaak niet veel effectieve ideeën opl.

Meer info

tags: Evenementen Organisatie – exploitatie van zalen – Feestzalen Verhuur – Full Option Karts – Leveranciers Vergaderruimtes – 

Wenst u meer info over vergaderruimtes kijk dan vlug op http://www.brusselskart.be | Vergaderruimtes

Vergaderen | Karting | Restaurant | Helicoptervluchten | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergaderruimtes

home kantoor amp vergaderruimtes productie amp werkplaatsen opslagruimtes verpakken websitesys design documentenbeheer kantoor en vergaderruimtes het is algemeen geweten en ervaren dat verplaatsingen van en naar het kantoor of een vergadering eerder een last is dan een plezier dewelke niet bijdragen tot de dagelijkse tevredenheid van onze professionele activiteiten. Het zou eenvoudiger en aangenamer zijn indien we een op maat gemaakte oplossing kunnen vinden klein of groot van m tot . M volledig ingericht of niet en die de verplaatsingen minimaal en aangenaam maken de risico s van files praktisch tot nul herleiden ruime parkeermogelijkheden bieden de sociale contacten stimuleren de ervaringsuitwisselende contacten dagelijks mogelijk maken u kan opteren voor een eigen kantoorruimte of u kan u werkplaats delen met een collega in een open bureelruimte waarbij u tevens over alle faciliteiten kan beschikken zoals ontvangst van uw relaties permanentie vergaderzal.

restaurant feestzaal vergaderzaal groepen contact nl en een vergaderruimte in gent een meerwaarde voor jouw business contacteer ons een vergaderruimte in gent een meerwaarde voor jouw business het reserveren van een vergaderruimte in gent kan een grote meerwaarde vormen voor de vergaderingen voor een bedrijf of vereniging en dat zowel voor externe als interne vergaderingen vergaderruimtes bestellen Bovendien zijn bij het reserveren van een vergaderruimte in gent vaak diverse bijkomende services voorzien. Denk hierbij aan catering met bijvoorbeeld een uitgebreide ontbijttafel lunch koffietafel of diner. Voor een succesvolle vergadering kies je dus voor een goed uitgerust vergaderruimte in gent. Een vergaderruimte in gent voor elk vergaderingstype omdat de redenen van vergaderen heel uiteenlopend kunnen zijn dient een vergaderruimte in gent op verschillende vergadernoden voorzien te zijn. Ongeacht het vergaderingstype kan deze met een externe vergaderruimte in gent ste.

Vragen over Vergaderruimtes

coworken kantoren club vergaderruimtes library life contactgegevens members only nederlands english engels franais frans toggle navigation coworken kantoren club vergaderruimtes library life contactgegevens members only nederlands english engels franais frans club the perfect place for your business in the heart of brussels kom erbij op zoek naar een plek waar je je thuis voelt in brussel de voordelen van een library club lidmaatschap zijn legio een virtueel kantoor wat betekent dat je je bedrijfsadres kunt vestigen op n van onze drie prestigieuze locaties in het hart van brussel. Gebruik van de huizen wanneer je in brussel bent Een alternatief voor vergaderruimtes Kom een kop koffie drinken ontspan in onze woonkamer geniet van de tuin of ga aan de slag in een vergaderruimte of kantoor. Ledenprijzen voor vergaderruimtes. Wij voorzien je event ook van koffie en catering. Toegan.