Menu Sluiten

Vergaderfaciliteiten

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en…

Op zoek naar een EXPO HALL?

Ons team zet zich volledig in om van uw bedrijfsevenementen, productlanceringen, beurzen, festiviteiten, concerten, … een onvergetelijke ervaring te maken.

Elk van onze 3 expohallen heeft een centraal hoger gedeelte 9m vrije hoogte en 2 lagere mezzanines. Er is een makkelijke opbouw&afbouw mogelijk doordat vrachtwagens kunnen binnen rijden. De 3 expohallen zijn aanpalend en wij bieden een totale oppervlakte van 8825m². Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties. Aanpalend is er een business center. Combineer uw vergadering met een Karting evenement voor een fantastische beleving en om de teamspirit te versterken! We organiseren ook helikoptervluchten nabij Brussel en Waterloo, waarbij u mooie plaatsen kan bewonderen voor een onvergetelijke ervaring!

Ons aanpalend Business Center is uitgerust en hebben een oppervlakte van 12 tot 300 m². Onze Brasserie met een Frans-Belgische keuken en verse seizoensgebonden producten biedt uw bezoekers een extra troef. Bij mooi weer kan u ook genieten van onze stijlvolle terras in een verrassend groen kader.

Brussels Gate is centraal gelegen, vlot bereikbaar en met ruime parkings, Heliport en Catering.

Informatie over vergaderfaciliteiten.

Vergaderfaciliteiten zijn voortdurend bezig hun voorzieningen aan te passen om de best mogelijke ervaring te bieden aan klanten en congresgangers.

Als u een Vergaderfaciliteit wilt boeken, is het belangrijk dat u uw huiswerk doet om er zeker van te zijn dat u er een kiest die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Er zijn tientallen soorten vergaderfaciliteiten. Veel daarvan bieden echter slechts een handvol diensten aan, en veel andere bieden slechts het absolute minimum. Het is belangrijk dat u een vergaderfaciliteit kiest met een comfortabele werkruimte, een professionele uitstraling, een gunstige locatie en eersteklas diensten.

Weet precies hoeveel mensen er in uw groep zullen zitten.

<p.

More info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Meetings – Meetings – 

Wenst u meer info over vergaderfaciliteiten kijk dan vlug op https://www.brusselsgate.be/nl_BE/ | Vergaderfaciliteiten

evenementen organisatie | Beurzen | Events | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergaderfaciliteiten

nl en fr de reserveer nu aankomst vertrek volwassenen kinderen babies kamers promo code ontdek onze promoties volg ons via home hotel ontbijt fotogallerij seminaries en meetings zomerpromotie arrangementen contacteer ons vergaderzaal faciliteiten meetings teambuilding incentives seminaries residentieel vraag een offerte aan nieuwsbrief mis onze promoties niet seminaries en meetings vergaderzaal vergaderen in alle rust vergaderruimte hotel keravic beschikt over n vergaderruimte. Dit wil zeggen dat u steeds in alle rust kan vergaderen en dat u exclusief gebruik kan maken van de vergaderfaciliteiten. De ruimte kan eveneens volledig aan uw wensen worden aangepast vergaderfaciliteiten zijn zeer gewaardeerd Dit in combinatie met de verschillende lunch en dinermogelijkheden zorgt er voor dat ho.

centrum hotel hotel de medici hotel in brugge home contacteer ons gallerij nederlands hotel ligging aanbiedingen kamers diensten vergaderen lokale evenementen omgeving reserveer online engels duits frans nederlands reserveer online nederlands english franais deutsch home hotel ligging aanbiedingen kamers diensten vergaderen lokale evenementen omgeving contacteer ons aankomst vertrek volw kind please select children ages promo code online reservatie omschrijving diensten ligging gallerij centrum hotel gelegen langs de prachtige reien van brugge hotel de medici is gelegen aan n van de mooiste reien van brugge op wandelafstand van de grote markt Het uitpluizen van vergaderfaciliteiten Elk van onze kamers waarvan executive suites zijn ultiem betreffen.

Kennisbank over Vergaderfaciliteiten

spring naar inhoud noordlaan dendermonde mail katrien.moensvoka.be bel bc dendermonde bedrijvencentrum bc dendermonde bedrijvencentrum welkom praktisch geschiedenis contacteer ons gallerij bedrijvencentrum dendermonde het bedrijvencentrum is samen met voka kamer van koophandel gehuisvest in het huis van de ondernemer aan de noordlaan te dendermonde. Troeven het bedrijvencentrum stelt moderne uptodate kantoren ter beschikking van jonge ondernemingen. Daarnaast kunnen ze ook een beroep doen op een ruim pakket aan diensten en faciliteiten managementadvies vergader accommodatie gemeenschappelijke keuken . Ligging noordlaan onmiddellijke aansluiting naar aalst oprit e in zele mechelen gent gebouw . M kantoor en vergaderruimte de meest geavanceerde ictinfrastructuur parking eigen parking binnen een straal van m. Plaats voor voertuigen infrastructuur kantoor en vergaderfaciliteiten voor ondernemingen extra troeven er kan voor korte periodes worden gehuurd volledig uitgerust ictaansluiting opleiding en vergaderruimte van personen bar.