Menu Sluiten

Vergaderfaciliteiten

Bent u op zoek naar een Expohall voor het organiseren van uw volgend event, beurs, congres, personeelsfeest,… ? Wij bieden u 3 expohallen aan in loftstijl, van 3000m² tot 8600m² + strategische ligging + aanpalende grootse parking.

BRUSSELS KART EXPO, uw perfecte gastlocatie voor :

  • Beurzen & Vakbeurzen
  • Events & Bedrijfsevents
  • Productlanceringen
  • Congressen

Ideaal gelegen, op het strategisch kruispunt van de E40 Oostende-Brussel en de Brusselse Ring.

Als organisator huurt u de Expohallen, als naakte oppervlakte en richt u deze naar wens in.

Gekenmerkt door een donkergroen dakgebinte met weinig steunpilaren, hetgeen enkel voordelen biedt. Elke expohall heeft een centraal hoger gedeelte met 2 lagere zijflanken of « mezzanines » genaamd.

In beide expohallen is er aangenaam daglicht via de zijflanken, hetgeen beursorganisatoren enkel kunnen toejuichen.

Beide expohallen zijn niet onderkelderd voor een makkelijke opbouw en afbouw toeleveringen.

De expohallen zijn aanpalend. Via een ruime passage van 10 meter breedte creëren wij oppervlakte tot 8000m² (incl. passage).

Elke expohall beschikt over een krachtig elektriciteitsplan, goede verwarmingsinstallatie en moderne sanitaire installaties.

Aanpalend beschikt u over een veilige en goed verlichte asfaltparking tot 2400 plaatsen.

U bent vrij van alle toeleveranciers.

03696750369675

Informatie over vergaderfaciliteiten.

Vergaderfaciliteiten zijn voortdurend bezig hun voorzieningen aan te passen om de best mogelijke ervaring te bieden aan klanten en congresgangers.

Als u een Vergaderfaciliteit wilt boeken, is het belangrijk dat u uw huiswerk doet om er zeker van te zijn dat u er een kiest die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Er zijn tientallen soorten vergaderfaciliteiten. Veel daarvan bieden echter slechts een handvol diensten aan, en veel andere bieden slechts het absolute minimum. Het is belangrijk dat u een vergaderfaciliteit kiest met een comfortabele werkruimte, een professionele uitstraling, een gunstige locatie en eersteklas diensten.

Weet precies hoeveel mensen er in uw groep zullen zitten.

<p.

Meer info

tags: Expo Partner – Expohallen – Expohallen Brussel – Leveranciers Meetings – Meetings – 

Wenst u meer info over vergaderfaciliteiten kijk dan vlug op http://www.brusselskartexpo.be | Vergaderfaciliteiten

Beurzen | Evenementen Organisatie | Events | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergaderfaciliteiten

spring naar inhoud noordlaan dendermonde mail karel.uyttersprottelenet.be bel bc dendermonde bedrijvencentrum bc dendermonde bedrijvencentrum welkom praktisch raad van bestuur geschiedenis contacteer ons gallerij bedrijvencentrum dendermonde het bedrijvencentrum is samen met voka kamer van koophandel gehuisvest in het huis van de ondernemer aan de noordlaan te dendermonde. Troeven het bedrijvencentrum stelt moderne uptodate kantoren ter beschikking van jonge ondernemingen. Daarnaast kunnen ze ook een beroep doen op een ruim pakket aan diensten en faciliteiten managementadvies vergader accommodatie gemeenschappelijke keuken telefoonservice audiovisuele faciliteiten . Absoluut nieuw is het ict netwerk waarover de ondernemingen in het bedrijvencentrum kunnen beschikken vergaderfaciliteiten brengt meer op Ligging noordlaan onmiddellijke aansluiting naar aalst oprit e in zele mechelen gent gebouw . M kantoor en vergaderruimte de meest geavanceerde ictinfrastructu.

nl en fr de reserveer nu aankomst vertrek volwassenen kinderen babies kamers promo code ontdek onze promoties volg ons via home hotel ontbijt fotogallerij seminaries en meetings zomerpromotie arrangementen contacteer ons vergaderzaal faciliteiten meetings teambuilding incentives seminaries residentieel vraag een offerte aan nieuwsbrief mis onze promoties niet seminaries en meetings vergaderzaal vergaderen in alle rust vergaderruimte hotel keravic beschikt over n vergaderruimte. Dit wil zeggen dat u steeds in alle rust kan vergaderen en dat u exclusief gebruik kan maken van de vergaderfaciliteiten. De ruimte kan eveneens volledig aan uw wensen worden aangepast. Dit in combinatie met de verschillende lunch en dinermogelijkheden zorgt er voor dat hotel keravic de ideale locatie is voor uw meeting tot personen. Hotel keravic herentalsesteenweg lichtaart t infoke.

Kundigheid over Vergaderfaciliteiten

toggle navigation menu cs campus seminaries locaties docenten contact locaties locaties muzieklo de punt muzieklo is een business center en bampb gelegen aan het muziekbos aan de voet van de muziekberg. Deze accomodatie richt zich naar bedrijven voor een vergadering opleiding seminarie klantenpresentatie en teambuilding. Weg van het dagelijks bedrijfsritme kan u gebruik maken van onze seminariezaal. De open groene omgeving en stilte zorgen voor een ontspannend en inspirerend kader bent u geïnteresseerd in vergaderfaciliteiten Tijdens de pauze kan je tot rust komen en een wandeling maken in de natuur. Je kan de dag ook perfect eindigen met een activiteit buiten het domein. De punt is gelegen in het gentse. De punt biedt elke starter of ervaren ondernemer een waaier van diensten aan op het vlak van kantoren en vergaderfaciliteiten. uw expert in opleidingen navigatie voorstellen.