Menu Sluiten

Polyvalente Zalen

Een uniek Business Center met een luxe karting! Ideale ligging Ring Exit Brussel – Koekelberg en E40 Oostende-Brussel. Wij bieden u een origineel kader uiterst geschikt voor uw volgend event, vergadering…

BRUSSELS KART is een aangename plek om zich te ontspannen en is 7/7 OPEN.

Karting zorgt voor dolle momenten van échte sensatie maar er is meer dan louter Karting!

Restaurant Brussels Kart zal u meer dan aangenaam verrassen. In ons smaakvol ingericht restaurant bereidt onze keukenchef op Frans-Belgische wijze, gerechten met verse seizoensproducten.

Plan uw volgend evenement bij ons, in een gezellige en aangename omgeving, die meer dan één iemand zal verrassen.

Geniet van een verbluffend uitzicht op onze streek dankzij ons breed aanbod van helikopter-luchtdopen.

Openingsuren :
Van maandag tot vrijdag:  12u tot 24u
Zaterdag en zondag: 9u tot 24u

04435810443581

Meer info

tags: Evenementen Organisatie – exploitatie van zalen – Feestzalen Verhuur – Full Option Karts – Leveranciers Vergaderruimtes – 

Wenst u meer info over polyvalente zalen kijk dan vlug op http://www.brusselskart.be | Polyvalente Zalen

Helicoptervluchten | Vergaderen | Karting | Restaurant | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Polyvalente zalen

dinsdag augustus home zalen overzicht ontmoetingsruimte polyvalente zaal grote keuken huurvoorwaarden drank werkwijze prijslijst geschiedenis contact contactformulier zalen de indeling van het nieuwe drieheem verschilt grondig van het oude concept. Het is iets kleiner niet alleen vanwege het feit dat onze financiele middelen beperkt zijn maar ook omdat we liever een mooi praktisch en goed uitgerust parochiecentrum bouwen aangepast aan de noden van deze tijd. We betreden het nieuwe drieheem langs de hoofdingang die zich opvallend onder een mooi verlichte luifel bevindt. We lopen door een sas naar de inkom waar alle publieke lokalen op uitgeven vestiaire zalen dames heren en andersvaliedentoiletten polyvalente zalen gevraagd De lokalen worden uitgerust met de meest moderne toepassingen op het gebied van verlichting verwarming hemelwaterrecuperatie verluchting enz… Alles is gericht op een zo rat.

van wassenhove architecten home bureau team projecten publicaties residentieel interieur publiek wedstrijd commercieel home rsaquo projecten rsaquo polyvalente zaal het gildenhuis polyvalente zaal het gildenhuis specificaties programma polyvalente zaal werken nieuwbouw ligging loofblommestraat sintdenijswestrem ontwerpjaar opdrachtgever vzw in vreugde n gefinancierd door stad gent budget excl. Btw en erelonen het gildenhuis is eacuteeacuten van de vijf fuifzalen voor jongeren die het gentse stadsbestuur in gent voorziet om het nijpende tekort aan zalen te verhelpen. De bestaande zaal die zowel voor theater fuiven vergaderingen en feestjes gebruikt word in het centrum van stdenijswestrem voldeed niet langer aan de milieunormen inzake geluidshinder wat bedoelen we met polyvalente zalen We maakten een studie en ontwerp om het bestaande gebouw grondig te renoveren. A.

Interesse in Polyvalente zalen

projecten referenties kantoor contact campus kvo tweet totaalrenovatie onderwijscampus in merksem date of design date of construction bouwheer sint ludgardis merksem vzw sint michiel schoten vzw vloeroppervlakte m totaalrenovatie van de voormalige vakschool technicum rerum novarum op de bredabaan te merksem. Sinds de sluiting van de school in stonden de gebouwen leeg met de nodige littekens tot gevolg. Diverse pogingen tot herinvulling van de site met een andere functie bleken onhaalbaar. Begin werd de volledige site verworven door de vzw s sint ludgardisschool merksem en sint michielscollege schoten . Het vooropgestelde bouwprogramma omvat onder meer de volledige renovatie van de bestaande gebouwen met inrichting van ca. klaslokalen diverse po.