Menu Sluiten

Vergaderen Aan Zee

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

More info

tags: Vergaderen Kust – Overzicht Vergaderen Kust – Advies Vergaderen Kust – Expert Vergaderen Kust – Aanbeveling Vergaderen Kust – 

Wenst u meer info over vergaderen aan zee kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Vergaderen Aan Zee

Hotels | Vergaderen | Belgische Kust | Cadeaubonnen | Teambuilding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergaderen aan zee

home hotel wellness business restaurant cadeau nl fr en infohoteldonny.com donnylaan de panne belgi contact huize mamoesh nl nl fr en home hotel wellness business restaurant cadeau business een dagje zee met het bedrijf valt niet te versmaden. Vergaderaars die echt een frisse wind door hun hoofden willen laten waaien die blijven gewoon voor een residentile meeting. Pas dan kan je voluit het nuttige aan het aangename koppelen. Met n een meeting n een verkwikkende nachtrust in een vier sterren kusthotel dus. Een van de grote voordelen van vergaderen aan de kust is alvast dat je van de vergaderzaal zo in de natuur of op het strand bent. Van hotel donny naar de duinen het strand en de zee is enkele minuten te voet. Geen gedoe met transfers tijdverlies of files vergaderen aan zee brengt meer op Naar de kust komen om te vergaderen is volop genieten productief samenwerken en vergader.

overslaan en naar de inhoud gaan menumenu home ons aanbod vergader en congresmogelijkheden hotels special venues restaurants teambuildings hoe werkt het waarom in oostende nieuws vrijblijvend voorstel nl en fr de stad aan zee waarom in oostende waarom oostende the place to be is voor uw meetings teambuildings en congressen dat leest u hier heeft een ruim aanbod aan locaties en activiteiten groot klein met zicht op zee bol van de geschiedenis of met een eigentijdse touch de locatiesen kwaliteitsvolle restaurantsvoor meeting en events in oostende zijn net als de stad zelf uiterst veelzijdig. Naast grote congrescentra als het kursaal en de grote post zijn er ook veel mogelijkheden buiten het ordinaire . Ook het gamma aan unieketeambuilding activiteiten is zo rijk als de zee diep is. Het strand en de zee lenen zich er.

Het terrein van Vergaderen aan zee

envelope facebookf instagram whatsapp nederlands nederlands franais english deutsch home verhuur events teambuildings uw jacht kan renderen opleidingen contact menu home verhuur events teambuildings uw jacht kan renderen opleidingen contact zeilevents en teambuilding meer info een ervaren schipper recente jachthaven op maat gemaakte programmas onze bedrijfsuitjes met zeilen bieden de ideale invulling voor een ontspannen dag op het water in zeeland waarbij je eventueel actief mee kunt doen met het besturen van de zeilboot als teambuilding Wat beogen we met vergaderen aan zee Lijkt het je leuk om een teambuilding inclusief zeilen te boeken bij ons kun je zeilen met teambuilding aangevuld met een lunch borrel of een ontbijtje. Bijzondere bedrijfsuitjes inclusief zeil.