Menu Sluiten

Vergaderlocaties Aan Zee

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

More info

tags: Vergaderen Kust – Overzicht Vergaderen Kust – Advies Vergaderen Kust – Expert Vergaderen Kust – Aanbeveling Vergaderen Kust – 

Wenst u meer info over vergaderlocaties aan zee kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Vergaderlocaties Aan Zee

Cadeaubonnen | Belgische Kust | Hotels | Vergaderen | De Zee | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vergaderlocaties aan zee

overslaan en naar de inhoud gaan nl fr en hoofdnavigatie hotel kamertypes speciale acties parking info webshop boek nu hotel cosmopolite hotel cosmopolite nieuwpoort hotel cosmopolite is het eersteviersterrenhotel in nieuwpoort. Met een perfecte ligging kamers met alle comfort een privsauna en onze populaire brasserie en loungebar bieden we u alle ingredinten voor een zorgeloos verblijf aan de belgische kust. In ons hotel overnacht u in stijl geniet u van een rijkelijk ontbijt en kunt u dagen op terecht in brasserie carrousel en bar caprice. Het hotel ligt op meter van de zeedijk in de grootste winkelstraat van nieuwpoort en is de ideale uitvalsbasis om te wandelen fietsen of varen vergaderlocaties aan zee gevraagd language nl ontbijtbuffet ook voor externen ontdek onze sauna hotel cosmopolite is een gastvrije plek aan zee voor toeristen zakenmensen families n bezoekers van buiten het hotel. A tradition of hospitality in bestaat hotel cosmopolite jaar en vieren we een eeuw gastvrijheid. Die warme en familiale ontvangst van .

home hotel wellness business restaurant cadeau nl fr en infohoteldonny.com donnylaan de panne belgi contact huize mamoesh nl nl fr en home hotel wellness business restaurant cadeau business een dagje zee met het bedrijf valt niet te versmaden. Vergaderaars die echt een frisse wind door hun hoofden willen laten waaien die blijven gewoon voor een residentile meeting. Pas dan kan je voluit het nuttige aan het aangename koppelen Ons voorstel over vergaderlocaties aan zee Met n een meeting n een verkwikkende nachtrust in een vier sterren kusthotel dus. Een van de grote voordelen van vergaderen aan de kust is alvast dat je van de vergaderzaal zo in de natuur of op het strand bent. Van hotel donny naar de duinen het strand en de zee is enkele minuten te voet. Geen gedoe met transfers tijdverlies of files. Naar de kust komen om te vergaderen is volop genieten productief samenwerken en vergaderen. Hotel donny is een uiterst geschikte locatie voor seminaries aan zee. Wij zorgen voor een professionele en persoonlijke .

Feiten over Vergaderlocaties aan zee

.