Menu Sluiten

Bedrijven Vergaderen Kust

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist.

Belgian Coast Hotels

Belgian Coast Hotels, het overkoepelende orgaan van kusthotels franchised door Accor, heeft 9 hotels langs de Belgische Kust van De Panne tot Knokke-Heist. 

Voor elk budget is er bij ons een hotel te vinden onder een van volgende Accor merken:

  • ibis Budget: betaalbare hotels met compacte kamers 
  • ibis: comfortabele 3-sterrenhotels 
  • ibis Styles: unieke hotels met creatief design 
  • Mercure: kwaliteitsvolle 4-sterrenhotels 

Belgian Coast Hotels is er in gespecialiseerd om je een A tot Z formule voor te stellen zodat je verder geen zorgen hebt en dit alles via een vaste contactpersoon. Van overnachtingen en teambuildings tot (residentiële) seminaries, voor iedere aanvraag hebben wij het juiste antwoord.

Wil je meer informatie, een offerte op maat of heb je vragen en opmerkingen? Vul dan dit formulier in en wij contacteren jou zo spoedig mogelijk!

More info

tags: Aanbeveling Vergaderen Kust – Advies Vergaderen Kust – Expert Vergaderen Kust – Hotels Aan Zee – Hotels Kust – 

Wenst u meer info over bedrijven vergaderen kust kijk dan vlug op https://belgiancoasthotels.be | Bedrijven Vergaderen Kust

De Zee | Hotels | Teambuilding | Cadeaubonnen | Vergaderen | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijven vergaderen kust

welkom kamers praktisch bar lounge amp terras diensten omgeving contact beoordelingen boek hier ten lande ten lande hotel bar lounge terras graag verwelkomen wij u in ons sfeervolle hotel. Naast het hotel beschikken wij over een gezellige bar lounge terras en een aparte ruimte voor bijeenkomsten. Onze ligging is ideaal voor een bezoek aan het historische brugge min gent min of de kust min. Wij beschikken over decoratief ingerichte hotelkamers van klein tot groot met allemaal een eigen badkamer gratis wifi en flatscreen tv. Aan de achterzijde een ruime prive parking overdekte fietsenstalling en aparte ingang naar de kamers die bereikbaar zijn. In de prachtige bosrijke en landelijke omgeving rond ons hotel liggen diverse mooie wandel en fietsroutes. Fietsknooppunten en gr route op km. Ons hotel is uitermate geschikt voor familiefeesten recepties en kleinschalige bedrijfsfeesten wat wij op maat voor u verzorgen. Wij zijn zeer goed bereikbaar vanaf de e afrit beernem wingene het treinstation is op minuutjes wandelen graag tot ziens in ten lande bonie amp maya moot.

home hotel wellness business restaurant cadeau nl fr en infohoteldonny.com donnylaan de panne belgi contact huize mamoesh nl nl fr en home hotel wellness business restaurant cadeau business een dagje zee met het bedrijf valt niet te versmaden bedrijven vergaderen kust : vind meer info hier Vergaderaars die echt een frisse wind door hun hoofden willen laten waaien die blijven gewoon voor een residentile meeting. Pas dan kan je voluit het nuttige aan het aangename koppelen. Met n een meeting n een verkwikkende nachtrust in een vier sterren kusthotel dus. Een van de grote voordelen van vergaderen aan de kust is alvast dat je van de vergaderzaal zo in de natuur of op het strand bent. Van hotel donny naar de duinen het strand en de zee is enkele minuten te voet. Geen gedoe met transfers tijdverlies of files. Naar de kust komen om te vergaderen is volop genieten productief samenwerken en vergaderen. Hotel donny is een uiterst geschikte locatie voor seminaries aan zee. Wij zorgen voor een professionele en persoonlijke aanpak. Zowel in het hotel als vlakbij zijn er tal van mogelijk.

Gegevens over Bedrijven vergaderen kust

top of page webshop support inloggen ons verhaal ons team missie en visie foto albums oplossingen it beheer interactief scherm video samenwerken wifi netwerken backup en disaster recovery voip telefonie diensten monitoring laser gravering vanmarcke repair verkoop bb verkoop winkel elektrische scooters refurbished webshop online shop vanmarcke krant jobs contact support teamviewer support nieuws more use tab to navigate through the menu items. Video vergaderen een oplossing voor elke ruimte we connect you bij ons kunnen zelfstandigen en ondernemingen in de kuststreek sinds terecht voor het ontnemen van hun it zorgen door op een kostenefficieumlnte manier it oplossingen aan te bieden. Hierbij leveren en onderhouden we computernetwerken via onze professionele en constant bij geschoolde medewerkers Extra uitleg over bedrijven vergaderen kust We zijn met ons team gespecialiseerd in het voorzien van professionele en stabiele wifi netwerken in bedrijven en hotels. Zowel zelfstandige als particulier zijn st.